Prinčev zdravnik izginil

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Po priznanju, da je Princa zdravil še dan pred njegovo smrtjo, ni več član klinike, kjer je služboval.
Oglej si celoten članek

Preiskava Prinčeve smrti je dočakala preobrat. Zdravnik, ki je Princa zdravil dan pred smrtjo, je izginil iz svoje ordinacije in se ne bo vrnil, razkriva RadarOnline.com. Dr. Michael Todd Schulenberg ni več uslužbenec zdravstvenega centra North Memorial Healthcare Minnetonka, je potrdil njihov zaposleni. 46-letni družinski zdravnik naj bi kliniko zapustil pred nekaj dnevi.

Morda ima za beg pred realnostjo dober razlog, saj naj bi Princu, ki ga je zdravil med 7. in 20. aprilom, predpisal neznana zdravila. Dr. Schulenberg pa je bil na Prinčevem domu tudi 21. aprila, ko ga je strokovnjak za odvisnost Andrew Kornfeld, ki mu je prišel pomagati, našel mrtvega.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.