Princu Albertu se posmehujejo

Foto: EPA Princ Albert princesa Charlene Foto: Reuters Princ Albert princesa Charlene Foto: Reuters Princ Albert princesa Charlene Foto: Reuters Princ Albert princesa Charlene
Monaški princ Albert in njegova soproga Charlene sta se nedavno udeležila humanitarnega teka po ulicah Monaka za otroke. A bolj kot njuna dobrodelnost je svetovne medije pritegnila prinčeva oprava, zaradi katere so ga začeli zasmehovati.
Oglej si celoten članek

Princesa Charlene je za tek oblekla preprosto trenirko, princ Albert pa se je odločil za pajkice. To je sicer običajna oprava moških, ki tečejo, a svetovni mediji so ga začeli zasmehovati, češ, da je to ženska oprava. Ob tem so še dodali, da je bilo videti, kot da bi tekel v spodnjih hlačah. Kaj pa menite vi? Odgovorite v zgornji anketi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 23:01 24. November 2011.

    Menimo, da so svetovni mediji debilni.

  • 11:25 23. November 2011.

    za dober namen mi je vseeno, tudi če bi tekel v kiklici :)

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.