Princu Harryju škandal sledi povsod

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Zaradi žuranja in golega škandala v Las Vegasu si je britanski princ Harry med kolegi vojaki prislužil vzdevek Elvis.
Oglej si celoten članek

Princ Harry trenutno opravlja svojo dolžnost pilota helikopterja na vojnem območju, kamor mu je sledil tudi škandal iz Las Vegasa. Ko so ga konec avgusta zalotili golega z neznano mladenko, si princ ni mogel predstavljati, kaj bo to potegnilo za sabo. Med drugim so mu zaradi incidenta ponudili vlogo v pornofilmu, Las Vegasu je prinesel kar 17 milijonov dolarjev vredne reklame, zdaj pa ga kolegi vojaki kličejo Elvis.

Sicer pa so fantje prijetno presenečeni, da je 28-letni princ prizemljen in se ne obnaša kot zvezda. "Harry je zelo priljubljen med vojaki, zelo jih je presenetil. Sicer pa tudi sam noče, da se do njega obnašajo drugače kot do ostalih," je za časnik Daily Star povedal vir in dodal, da veliko vojakov upa, da jih bo Harry po odluženi dolžnosti peljal na žur v Las Vegas.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.