Pripeljite ples v mesto

Foto: Kolosej
Foto: Kolosej
Romantična plesna drama bo nadvse primerna za zaključek petkovega dne. Ogledate si jo lahko v ljubljanskem Koloseju in Planetih Tuš po Sloveniji.
Oglej si celoten članek

Ren MacCormack (Kenny Wormald) se po materini smrti preseli iz Bostona k stricu v južnjaško mestece Bomont, kjer doživi pravi kulturni šok.

Pred nekaj leti je mesto pretresla tragična nesreča, v kateri je umrlo pet gimnazijcev, ki so se vračali z zabave. Mestni svetnik s pastorjem Shawom (Dennis Quaid) na čelu so v odgovor na dogodek sprejeli vrsto novih zakonov, s katerimi so prepovedali glasno glasbo in ples, češ da je bilo to dvoje krivo za smrt petih mladih ljudi, med katerimi je bil tudi pastorjev sin.

Ren, ki pride iz povsem drugačnega okolja, se prepovedi upre, v mesto spet prinese življenje, hkrati pa se zaljubi v pastorjevo hčer Ariel (Julianne Hough).

Film si lahko ogledate v ljubljanskem koloseju ter Planetu Tuš v Celju, Kranju, Mariboru, Novem mestu in Kopru.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.