Pripotoval je do New Yorka

Foto: Mediaspeed.net
Foto: Mediaspeed.net
Na festivalu neodvisnega filma Tribeca, na katerem bo 27. aprila prikazanih več kot 80 filmov, so v ponedeljek predvajali tudi dokumentarni film Matjaža Ivanišina Karpopotnik.
Oglej si celoten članek

Film je v uradni program festivala Viewpoints uvrstil programski selektor Jon Gartenberg, ki je za STA po premieri povedal: "Od leta 2002 na festival vodim mednarodne umetnike, ki ustvarjajo eksperimentalne umetniške filme z nekonvencionalnimi zgodbami. Ko sem ta film videl na festivalu v Rotterdamu, sem takoj menil, da je najboljši. Združevanje različnih trenutkov iz časa, prostora in spomina – posnetkov Karpa Godine iz 70. let s posnetki Ivanišina – se mi zdi zelo ganljivo in prelepo."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.