Priprt zaradi spolnih odnosov s konjem

Foto: Žurnal24 Rodell_vereen-tiz
Moškega iz Severne Karoline so obdolžili, da je imel spolne odnose s konjem, potem ko ga je lastnica konja posnela s kamero in prijavila policiji.
Oglej si celoten članek

Rodell Vareen © nydailynews.com

 
Za 50-letnega Rodella Vereena to ni prvič, da so ga obdolžili tega kaznivega dejanja. Že lani je namreč spolno občeval z istim konjem kot letos. V obeh primerih ga je na delu ujela lastnica konja Barbara Kenley .

Vereen je takrat dobil pogojno kazen, bil pa je tudi vpisan na nacionalni seznam spolnih prestopnikov.

Vrnil se je k istemu konju
Kenleyjeva je povedala, da je pred nekaj tedni pri svojem 21 let starem konju opazila nekaj sprememb pri njegovem vedenju, poleg tega pa so bile stvari v staji razmetane. Da bi lahko ujela prestopnika, se je Kenleyjeva odločila, da bo nekaj noči prespala v staji, a se v tem času Vareen ni pojavil. Lastnica konja se je zato odločila, da bo v stajo postavila nadzorne kamere.

Takoj ko je na posnetku opazila, da gre za istega moškega, ki je konja napadel že lani, je stekla v stajo, vanj naperila strelno orožje ter ga tako prisilila, da je počakal na policijo.

Vereena so nameravali sprva obdolžiti prisvajanja tuje lastnine in vdora na tujo posest, a so mu po pregledanih posnetkih dodali še obtožbo za spolne odnose z živaljo. Če bo obsojen, bi lahko dobil do pet let zapora.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.