Prisega na kvalitetno predigro

Foto: Boštjan Tacol Žan Cvet Foto: Boštjan Tacol Žan Cvet Foto: Boštjan Tacol Žan Cvet Foto: Boštjan Tacol Žan Cvet Foto: Boštjan Tacol Žan Cvet Foto: Boštjan Tacol Žan Cvet Foto: Boštjan Tacol Žan Cvet Foto: Boštjan Tacol Žan Cvet Foto: Boštjan Tacol Žan Cvet Foto: Boštjan Tacol Žan Cvet
Mister Slovenije 2011 Žan Cvet nam je pred odhodom na svetovni lepotni izbor zaupal veliko zanimivega!
Oglej si celoten članek

Mister Slovenije Žan Cvet bo 6. decembra odpotoval na finalni izbor Mister International 2011 na Tajsko.  Pred velikim finalom nam je zaupal marsikaj zanimivega in žgečkljivega: "Rad potujem, tako daleč sicer še nisem bil, sem pa že obiskal številne evropske države. Obetam si predvsem lepo doživetje in veliko izkušenj."

Po finalnem izboru si bo Žan privoščil še teden dni počitnic na Tajskem v družbi mame in organizatorke Nine Urišič. Ker je pravi modni navdušenec, bo poleg sponzorskih oblačil na Tajsko vzel tudi svoja. Zaupal nam je, da ima kar 25 parov kavbojk in 15 parov čevljev. Na finalnem večeru bo zapeljeval v opravi dreserja lipicancev, manjkal mu ne bo niti bič!

Obvlada kuhalnico in je za kakovostno predigro

Žan se na veliki finale pripravlja že šest mesecev, njegova mama je izdala, da vsako jutro teče na Šmarno goro. "Predvsem sem veliko treniral v fitnesu, saj sem moral pridobiti mišično maso, ki je prej nisem imel. Pomembna je tudi prehrana, večinoma jem riž in zelenjavo. Kuhati znam, saj si večinoma kuham sam, moja specialiteta je losos v pečici z zelenjavo," nam je razkril Žan, ki se ga dekleta, kljub vsem vrlinam in privlačnemu videzu, kar malce bojijo: "Zdi se mi, da se malo bojijo in si ne upajo pristopiti k meni. Težav ravno nimam, je pa res, da trenutno nimam časa za punce. Ko pridem s tekmovanja, bom kakšno našel." Dvajsetletni študent strojništva pravi, da se raje predaja stalni spolni partnerki, kot da bi jih menjal, o dobrem seksu pa nam je povedal: "Dober seks je predvsem dobra predigra in to, da imaš osebo, s katero seksaš, resnično rad." Ste že kaj medene?

Lepši od Tjaše Kokalj

Cvet si od tekmovanja Mister International 2011 obeta veliko, upa celo na prvo mesto. "Na tekmovanje sem se prijavil, ker je dobra odskočna deska in spoznaš ta svet, čeprav je Slovenija majhna. Zagotovo se v prihodnosti vidim v modnem svetu. Če bi dobil priložnost, bi se takoj preselil v eno izmed svetovnih modnih prestolnic."

Žan je v kratkem času postal izredno priljubljen model, ki redno polni strani modnih revij, zato se spopada tudi s tradicionalno slovensko zavistnostjo, ki si je ne žene preveč k srcu. Lepotica in novinarka Tjaša Kokalj se je o postavnem mistru pošalila: "Pred kratkim sva skupaj snemala katalog in prvič v življenju sem se počutila, da je moški lepši od mene (smeh)."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.