Prisluhnite pesmi o materi in domovini

Foto: Arhiv festivala Ex Ponto
Foto: Arhiv festivala Ex Ponto
V okviru 18. mednarodnega festivala uprizoritvenih umetnosti Ex Ponto, si ob 20.30 v Gallusovi dvorani Cankarjevega doma oglejte grotesken, stiliziran in v meglo zavit muzikal, ki je ena najboljših predstav znanega poljskega režiserja Jana Klate.
Oglej si celoten članek

Poljski režiser Jan Klata v muzikalu v ospredje postavlja uporniško hčer, ki se želi znebiti materinega oklepa in zaživeti lastno življenje.

Predstava je univerzalna in ostra kot skalpel, njen cilj pa je pretrgati vezi z zgodovino družine in naroda, če je onemogočeno razmišljati o njeni prihodnosti.

Cena vstopnice je 18 evrov, za mlajše od 25 in starejše od 65 let ter upokojence pa 14 evrov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.