Prisluhnite Slovenki

Foto: Žurnal24 Skupina pripravlja novo ploščo, ki bo končana aprila. (Foto: Boštjan Tacol)

Your browser doesn’t support HTML5 video

Skupina Leeloojamais se je z novo skladbo z naslovom Slovenka premierno predstavila na letošnji Emi.
Oglej si celoten članek

Skupina Leeloojamais se je na letošnjem izboru Ema predstavila s skladbo Slovenka, ki ji lahko prisluhnete tukaj.

Po nastopu na Emi je pevka Lara povedala, da so zelo veseli, da so bili del letošnjega festivala Ema. "To je res enkratna in zabavna izkušnja. Hvala vsem, ki ste verjeli v našo zmago in nas ves čas podpirali. Letos ne gremo na Evrosong, definitivno pa lahko pričakujete naš Euroshow, kjer bomo predstavili svojo novo ploščo," je še povedala.

Letos skupina nadaljuje s polnim tempom, na radijskih postajah pa se že predvaja njihov tretji singel, ki napoveduje njihovo četrto ploščo, ki jo bodo zaznamovala besedila v angleščini, končana pa bo do aprila.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.