Pristala v napačnem Sydneyju

Foto: Žurnal24 Potovanje je bilo še posebej razburljivo za najstnika.
Nizozemska potnika sta se veselila sončne in tople Avstralije, a pristala sta v hladnem mestu v Kanadi.
Oglej si celoten članek

Enainsedemdesetletni Joannes Rutten je s svojim petnajstletnim vnukom Nickom pri nizozemski potovalni agenciji rezerviral potovanje v sončno Avstralijo. Južno od Sydneyja bi tako obiskala še svojo družino.

Vkrcala sta se na amsterdamskem letališču Schiphol na letalo družbe Air Canada. Na njuno veliko začudenje pa sta pristala na čisto drugem koncu sveta. Mesto je bilo po imenu sicer pravo, vendar ne tako toplo kot v Avstraliji. Izkrcala sta se namreč v Sydneyju v kanadski provinci Nova Scotia, več kot deset tisoč kilometrov stran od želene destinacije.

Letalska družba jima je pomagala pri rezervaciji hotelske sobe, čez tri dni pa jima je le uspelo odleteti v pravi Sydney.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.