Pritisk na Charlene vedno večji

Foto: EPA Charlene Foto: EPA Charlene Foto: EPA Charlene Foto: EPA Charlene
Monaška princesa Charlene se novice o noseči britanski vojvodinji Kate verjetno ni razveselila.
Oglej si celoten članek

Monačani že leto in pol čakajo na novico, da bo njihov knez Albert očka. Pritisk na princeso Charlene je tako vsak dan večji. Konec koncev gre za prestol, na katerega preži tudi ekipa C –  Caroline.

Albertova starejša sestra je v kneževini namreč izjemno priljubljena, tako kot njeni otroci. In ko je odjeknila novica, da bo Caroline kmalu babica – otroka se namreč veseli tudi njen sin Andrea – so vse glasnejše govorice, da bo morda po Albertu na prestol sedel njegov nečak in ne njegov potomec.

Stres se knežjemu paru kaže na obrazu. Še zlasti mrko v zadnjem času gleda 34-letna Charlene, ki v vsakem intervjuju poudarja, kako močno si želi otroka.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.