Priznal, da je bil hud odvisnik

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Matthew Perry je priznal, da je bil v času snemanja priljubljene serije Prijatelji odvisen od alkohola in drog.
Oglej si celoten članek

"Veliko sem pil in bil odvisen od narkotikov. Čeprav sem precej dobro skrival, so ljudje sčasoma opazili. Ko gledam fotografije iz tistega časa, je strašljivo. Bil sem resnično bolan," je igralec Matthew Perry priznal o času, ko je snemal kultno serijo Prijatelji in razkril, da ga je rešila ravno slava in pritisk medijev: Prepoznavnost mi je dejansko pomagala. Nisem mogel popivati po lokalih, saj so me vsi prepoznali in mi težili, da to ni v redu.

43-letni igralec je danes aktiven član skupnosti anonimnih alkoholikov, svojo luksuzno vilo na Malibuju pa je spremenil v tranzicijski dom, kamor se bivši odvisniki lahko zatečejo po zdravljenju in pred vrnitvijo v resnični svet.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.