Priznala, da imata odprt zakon

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Jada Pinkett Smith se ne trudi zanikati, da imata z Willom odprt zakon.
Oglej si celoten članek

Zakonca Smith, ki sta poročena že skoraj šestnajst let, se ne trudita utišati govoric o tem, da imata odprt zakon. "Willu že od nekdaj govorim, da lahko počne, kar si želi, dokler se še vedno lahko pogleda v ogledalo in živi sam s seboj. Na koncu dneva je človek zase, jaz sem tukaj le kot njegova partnerka. Sam se mora odločiti, kdo si želi biti, to ni odvisno od mene in obratno," je povedala Jada Pinkett Smith in dodala, da zakon ohranjata predvsem s trdnim prijateljstvom:

"Mislim, da ni lahko biti poročen s komerkoli. V zakon moraš iti z zavedanjem, predvsem, ko se nekomu predaš za celo življenje, da je to doživljenjsko partnerstvo. Will je moj najboljši prijatelj, ob strani mi je stal v najtežjih trenutkih in to je nekaj, kar ti nihče ne more vzeti."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.