Priznala: Denise Dame fant pustil, ker je bila preveč nakokirana

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Starleta iskreno o težavah z odvisnostjo …
Oglej si celoten članek

Naša starleta, manekenka in spletna vplivnica Denise Dame je na Youtubu predstavila biografski dokumentarni film Hči čistilke, v katerem je zaupala marsikatero kruto resnico. Povedala je, da je odraščala brez očeta, njena mama pa je za preživetje cele dneve delala. Z očetom si nikoli ni bila blizu, ko pa jo je zapustil prvi fant, ki je bil veliko starejši od nje, je to odprlo stare rane in ji strlo srece.  

"Pustil me je, ker sem bila preveč nakokirana na zabavi. Ko je on mene pustil, je bilo isto, kot da bi me spet zapustil oče," je zaupala Denise in tudi povedala, da se danes drži stran od prepovedanih substanc in alkohola ter pridno obiskuje program za anonimne alkoholike. 

Kljub temu pa njenih težav ni konec, kot je še povedala, je z nekom v sodnem sporu, čeprav njen odvetnik pravi, da se bo končalo brez večjih posledic. "Pazite se, kaj delate, komu zaupate, jaz sem se zaradi tega znašla tudi v težavah na sodišču . Tako da pamet v roke, pa ne preveč pit," je še sporočila svojim oboževalcem. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.