Priznala estetski poseg

Foto: Peter Klinc
Foto: Peter Klinc
Rebeka Dremelj priznala, da se je v imenu lepote že poslužila estetskega posega.
Oglej si celoten članek

Rebeka Dremelj nam je priznala, da si je v priznani ljubljanski kliniki privoščila pomlajevalni piling. Na omenjeni kliniki so nam povedali, da gre za piling, ki stane devetdeset evrov, za vidne rezultate so potrebni trije, učinek pa traja pol leta. Tovrstni estetski poseg z diamantno konico in svedri, s katerimi nanašajo različne vlažilne izvlečke, izvaja medicinsko osebje.

"Hialuronskih polnil se še ne poslužujem, se jih pa verjetno bom, ko bom to potrebovala. Res je, da sem si v priznani ljubljanski kliniki že trikrat privoščila hydrafacial piling, ki je popolnoma naravna metoda. Za kakšne resnejše lepotne posega pa sem še premlada in o tem sploh še ne razmišljam," nam je zaupala Rebeka.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 15:15 22. Februar 2013.

    Yo man, mislim , da imaš prav, obojestransko sranje - žurnal išče brezvezja, brezvezja pa njih, da se mi lahko …

  • 10:34 22. Februar 2013.

    me zanima kako zgleda to pisanje člankov, a to ona sama pokliče, da bi vi nekaj o njej napisali, ali …

  • 09:15 22. Februar 2013.

    Stara je 32 let, zgleda pa kot dobro ohranjena 45 letnica. Žal.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.