Priznala: Marjanca Polutnik povečala košarici

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Šla je pod nož.
Oglej si celoten članek

Zmagovalka Exatlona Slovenije Marjanca Polutnik se je odločila za lepotno spremembo in svojo košarico A povečala na velikost C. "Dolgo časa sem razmišljala in se za povečanje prsi naposled tudi odločila. Operirali so me pred mesecem in pol in po okrevanju sedaj lahko že počasi treniram. Deset dni nisem zmogla čisto nič, tri tedne pa sem bila zelo pazljiva. Sem zelo zadovoljna, operacija mi je spremenila pogled nase in s tem na življenje," je Marjanca povedala za zurnal24.si. 

Je to njena zadnja lepotna operacija ali si želi na sebi spremeniti še kaj? "To je to. Tudi ta sprememba ni drastična, saj sem športnica in bi mi prevelike košarice zelo oteževale življenje," je še dodala. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.