Pro Evolution Soccer 2011

Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
Najboljši nogomet, kar ste ga doslej igrali.
Oglej si celoten članek
PLATFORMA: PS3, Xbox360, PC, Wii, PSP, iOS

PES 2011 je pokazal veliko več, kot se je od najboljše dolgoletne nogometne uspešnice pričakovalo. Že nekaj let se je igra več ali manj ponavljala in spremembe so bile zgolj minimalne. Tokrat je razliko nove igre takoj čutiti. Ne samo, da je izboljšavo čutiti na sami igri, ki je nekoliko počasnejša, a zato dosti težja. Ravno zaradi tega jo je treba več časa igrati, da jo osvojite, kar je vsekakor užitek za prave oboževalce. Vizualno je igra prišla tako daleč, da sem nekajkrat pomislil, da moj sin gleda pravo tekmo, medtem ko je zadovoljno igral igro na PS3. Gibi, ki jih imajo nogometaši, so dodelani v detajle. Če se bodo igralci vrgli za žogo v zraku, bo to videti zares realistično. Total Control se je povečal na popolnih 360 stopinj, ki ponuja neprimerljivo stopnjo nadzora nad vsemi streli. Pritisk na nasprotnika še nikoli ni bil takšen. Merilnik strela, moči in vzdržljivosti pove vse o stopnji telesne pripravljenosti. Tako bo nenehen sprint igralca vplival na njegove rezultate. Nov AI se izkaže še v obrambi, kjer bo nasprotnik prisiljen narediti napako. Kontrola nad vratarji je izboljšana. Izjemna natančnost brca žoge na daljavo. Zanimivo je, da so ustvarjalci igre upoštevali komentarje na forumih in tako igro res prilagodili končnim igralcem. Kamera je nekoliko nižja in s tem pripomore k bolj realističnemu opazovanju same tekme, hkrati pa je le-ta bolj dinamična. Prišlo je do majhne zamenjave napovedovalcev. Tukaj je še vedno Jon Champion, z njim pa je sedaj Jim Beglin, ki skupaj tvorita zelo dinamično atmosfero med igro.

 

 

OCENA: 10/10

Sedaj je na voljo 25 stadionov, kar tri več od minule verzije. Tudi na tem področju je nekaj novega, odslej boste lahko zgradili svoj stadion. Skupaj boste tako lahko imeli 50 stadionov. Še ena od novitet je Online Master League, kjer boste lahko ustvarili moštvo in se z njim potegovali za naslov prvaka z drugimi igralci na spletu. S temi tekmami boste lahko služili denar, s katerim boste lahko kupovali nove igralce in tako izboljšali samo ekipo. Z denarjem je mogoče kupiti še marsikatero drugo stvar, ki je še zaklenjena. Med njimi so tudi zvoki iz drugih old-school Konami iger, kot sta Frogger in Contra. Lahko pa tudi popestrite igro in si namesto trave ustvarite bolj zabavno podlago.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.