Prodaja Amyjino krvavo darilo

Foto: Flynet
Foto: Flynet
Roker Pete Doherty prodaja avtoportret Amy Winehouse.
Oglej si celoten članek

Pete Doherty se poskuša znebiti avtoportreta svoje pokojne prijateljice Amy Winehouse. Sliki je naslov Ladylike, Amy pa jo je narisala s svojo lastno krvjo.

Pevec skupine Babyshambles pevkino zelo osebno darilo trenutno razstavlja in upa na dobro kupčijo. V petek se bo namreč na licitaciji v Londonu prodajala. Da bo roker za portret iztržil zajeten kupček denarja, nakazuje že začetna cena sto tisoč evrov. Del izkupička namerava Doherty darovati Amyjini fundaciji, ki skrbi za otroke v stiski.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.