Prodaja silikonske vsadke

Foto: Žurnal24 Čeprav Jordan ne bo več imela umetnih prsi, bo pa vsaj bogatejša.
Silikonska vsadka, ki sta nekaj let "bivala" v telesu manekenke Jordan, bosta našla novega lastnika. Lepotica ju namreč prodaja za milijon funtov.
Oglej si celoten članek

Manekenka Katie Price, ki se skriva za umetniškim imenom Jordan, se je odločila, da bo svoji "dvojčici" prodala za mastne denarce. Zanju je že postavila ceno – nič več in nič manj kot milijon funtov. Pod nož je brhka plavolaska šla lani, prepustila pa se je ameriškim kirurgom. Za zmanjšanje prsi se je odločila iz preprostega razloga, saj je želela imeti manj opazno postavo.

Za revijo OK! je povedala, da za vsadke zelo lepo skrbi. Silikon, težak dva kilograma, je na varnem v sefu. "Prodala ga bom za milijon funtov, deset odstotkov pa bom namenila v dobrodelne namene. Vse moje prijateljice so vsadke tudi podrobno preverile. Dale so si jih v nedrčke, da bi dobile občutek, kako je imeti veliko oprsje," je povedala.

29-letnica pa še vedno ni zadovoljna z rezultatom operacije. Odpravila se bo nazaj v Ameriko, da ji prsi še malo popravijo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.