'Prodajala sem se za gram kokaina'

Foto: Žurnal24
Britanska manekenka Sophie Anderton je v nedavnem intervjuju spregovorila o težkem obdobju pred manekenstvom. Med drugim je priznala, da se je redno drogirala in spala z moškimi, ki jih ni poznala.
Oglej si celoten članek
Sophie Anderton, ki se z manekenstvom ne ukvarja več, je javnosti postala znana leta 2007, ko je na dan pricurljal posnetek, na katerem novinarju pod krinko ponuja seks v zameno za denar.

O posnetku Sophie več let ni želela spregovoriti, zdaj pa se je opogumila in v nedavnem intervjuju priznala, da to ni bilo prvič, saj je bila nekoč za denar pripravljena storiti vse. "Pred leti sem vsak dan potrebovala pet gramov kokaina, da sem lahko normalno funkcionirala. Da bi prišla do denarja za droge, sem spala z moškimi, ki jih nisem poznala," se je izpovedala Sophie.

Mati jo je spametovala
Nekdanja manekenka pravi, da bi bila še vedno narkomanka, če je ne bi mati prisilila v odvajanje. "Ko mi je mama rekla, da ne bo dopustila, da umrem pred njo, se je v meni nekaj premaknilo." In čeprav Sophie že dve leti živi brez drog, priznava, da se ne bi branila kokaina, če bi ji ga nekdo ponudil.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.