Prodrite globoko vanjo

Foto: Žurnal24 Med ljubljenjem bosta še bolj povezana, če si bosta zrla v oči. (Foto: Mladinska
Tretji položaj je predvsem za tiste pare, ki uživajo v globokem prodiranju pri spolnem odnosu. Položaj omogoča popolno penetracijo, vendar mora biti ženska nanjo pripravljena.
Oglej si celoten članek

Pri globokem prodiranju se na maternični vrat in točko G izvaja poseben pritisk od znotraj. Moški naj poklekne med ženskina kolena in položi njeno levo nogo na svojo desno ramo. Njena desna noga naj bo pod njegovo levo roko. V takem položaju moški prodre v partnerico.

Moškemu ta položaj omogoča globoko penetracijo in neizmeren užitek. Hkrati se poveča občutljivost spolnega organa in na veselje obeh partnerjev tudi podaljša erekcija.

Omenjeni položaj je priporočljiv v primeru, ko je ženska popolnoma vzburjena, saj se takrat vagina na zgornjem koncu razširi, tako da lahko sprejme penis, ki prodira globoko.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.