Produkcijska ekipa Planet TV umikala darila

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Produkcijska ekipa Planet TV morala pred kandidati šova Kmetija: Nov začetek skrivati darila sprehajalcev, ki so odkrili lokacijo Babe Torkle.
Oglej si celoten članek

Izvedeli smo, da so nekateri gledalci šova Kmetija: Nov začetek odkrili, kje se nahaja Baba Torkla, in televizijski ekipi Planet TV povzročali sive lase, saj so za tekmovalce puščali darila.

"Letos je bila v gozdu v okolici posestva, kjer se snema šov Kmetija: Nov začetek, dobra letina. Bilo je veliko gob in kostanja, tako da se je v bližini posestva gibalo veliko nabiralcev. Snemalna ekipa z njimi ni imela večjih težav, so pa nekateri puščali darila za tekmovalce pri Babi Torkli,“ je za Žurnal24 povedala tiskovna predstavnica Planet TV Katja Klavora in nam razkrila še simpatično gesto neke gospe. "Neka gledalka nam je prek Facebooka sporočila, da je za tekmovalce, da ne bodo tako lačni, pri Torkli pustila piškote jaffa. Seveda je produkcijska ekipa darila umaknila.“

Lani smo poročali, da je kmetija, na kateri snemajo šov, postala priljubljena izletniška točka. Nekateri prizorišča snemanja niso zapustili brez spominka.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.