Progresivni rockerji

Foto: Žurnal24 Da so The Sunpilots vredni pozornosti ljubiteljev indie rocka, se lahko prepriča
Danes bo v ljubljanskem Orto baru, jutri pa še v mariborski Pekarni nastopila avstralska indie rock skupina The Sunpilots.
Oglej si celoten članek

Dobrih pet let star bend ima za seboj tri albume, pripisujejo pa mu vplive zasedb, kot so Muse, Incubus in Pink Floyd. Na trenutni evropski turneji The Sunpilots predstavljajo zadnjo ploščo, s katero so se podali v raziskovanje progresivnega rocka. Konceptualni album King of the Sugarcoated Tongues je, kot ga opisuje frontman zasedbe, pevec Raj Siva-Rajah, nastal pod vplivom rock oper iz 60. in 70. let prejšnjega stoletja, med katerimi izpostavlja predvsem Tommyja skupine The Who in The Wall Pink Floydov, takšen zvok pa naj bi ponudili tudi obiskovalcem Orto bara in Pekarne. Po 22. uri in ogrevanju z domačo zasedbo Mit.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.