Projekt, ki razbremenjuje čustveno breme

Foto: Plesni Teater Ljubljana
Foto: Plesni Teater Ljubljana
V plesni novomedijski predstavi The Alha Project bo ob 21. uri v Plesnem Teatru Ljubljana odplesala izraleska plesalka Shimrit Golan.
Oglej si celoten članek

Izpovedi, naslovljene anonimnemu poslušalcu, razbremenjujejo čustveno breme, ustvarjajo varen prostor tako za stvarno kot nestvarno dediščino preteklosti. Zbir pristnih elektronskih sporočil iz zasebne korespondence in izjave, ki se tu razodenejo prvič, odkrivajo intimni trenutek za mejami tehnološke dobe.

Shimrit Golan je plesalka, koreografka, video umetnica in VJ. Diplomirala je na šoli za uprizoritvene umetnosti WIZO v Haifi v Izraelu ter na Kraljevi plesni akademiji CNDC d'Angers v Franciji. Je profesionalna video montažerka in VJ, trenutno pa živi in dela v Tel Avivu.

Cena vstopnice je osem evrov, za dijake, študente in upokojence šest evrov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.