Prometna nesreča: Lobodova mlada žena utrpela hude poškodbe

Foto: Ana Fetih
Foto: Ana Fetih
Kako se stvari obrnejo, še pred kratkim je ona skrbela zanj, sedaj pa sta vlogi zamenjala …
Oglej si celoten članek

Žena znanega ljubljanskega zlatarja Tomislava Lobode, skoraj pol stoletja mlajša svetlolasa Ksenija Velić, je doživela hudo prometno nesrečo, je prva poročala revija Suzy, Tomislav pa je nesrečni dogodek komentiral tudi za Žurnal24.

"Res je. Ksenijo je na motorju pred pivovarno Union zbil avtomobil. Prav nič ni bila kriva, voznik je namreč zapeljal vzvratno na glavno ulico in jo podrl. Precej je poškodovana, hrbtenica, kolk, noga, prsni koš. Udarec v prsa je bil najhujši, vse jo boli. Počasi okreva, a bo vse v redu. Lepo skrbim zanjo, saj imam samo njo," je nesrečo, ki se je sicer zgodila junija, komentiral Tomi.

Ksenija in Loboda sta skupaj srečna že sedem let, čeprav v njuno ljubezen zaradi velike starostne razlike Slovenija ni verjela. Tomislava, ki je sicer rekel, da se ne bo več poročil, je Ksenjina osebnost vseeno prepričala in leta 2016 ji je nataknil poročni prstan. Skupaj sta prestala kar nekaj preizkušenj, saj je imel Tomi pred leti težave s srcem, sedaj pa še Ksenjina nesreča, a sta srečna, da imata drug drugega, skupne trenutke pa najraje preživljata ob dobri hrani in potovanjih, kot sta nam zaupala pred časom. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.