Prometni kaos: pes za volanom traktorja

Foto: youtube.com
Foto: youtube.com
Pes Don je želel ustaviti pobegli traktor, a mu to žal ni uspelo. Pes in lastnik sta nepoškodovana, traktor opraskan.
Oglej si celoten članek

Na Škotskem se je pasji ovčar odločil rešiti traktor, ki ga je lastnik pustil prižganega na vrhu hriba. Iz pašnika je traktor zavil tudi na cesto, a se je vse skupaj srečno končalo – tako pes kot tudi lastnik sta nepoškodovana, traktor pa je opraskan.

Črno-beli ovčar pasme border collie je videl, da se je traktor začel premikati po hribu navzdol. Lastnik ovac je traktor pustil prižgan med tem, ko je opazil, da je ena ovca zašla iz črede in jo je želel priklicati na svoje mesto. Psiček Don je skočil vanj in tako očitno želel popaziti na prevozno sredstvo svojega lastnika. Traktor je pot nadaljeval po pašniku in na eno od lokalnih cest. Traktor se je zaletel v ograjo, ki ločuje dva pasova ceste. Lastnik Tom Hamilton je pohvalil svojega psička: "Opazil sem, da je traktor že skoraj na cesti in nato videl, da notri sedi Don. Ves čas Don ni niti zalajal. Mislim, da je želel rešiti traktor."

Na Twitterju je nek uporabnik napisal: "Nesreča na cesti M74, ker je pes vozil traktor. Ne, ne šalim se. Na kraju nesreče sta policist in lastnik psa, ki se je zaletel s traktorjem."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.