"Prosila sem za samozadovoljevanje"

Foto: Žurnal24 Rachel naj bi se zagledala v Daniela. (Foto: Flynet/JLP)
Za boljšo upodobitev svoje vloge je igralka Rachel Weisz režiserja prosila za samozadovoljevanje, a tega ni sprejel.
Oglej si celoten članek

Igralka Rachel Weisz je razkrila, da je režiser Alejandro Amenabar pri snemanju filma Agora zavrnil njene erotične ideje. V španski zgodovinski drami je namreč upodobila Hypatio, egipčansko filozofinjo iz četrtega stoletja. Da bi še posebej izpostavili njen značaj, pa je igralka predlagala, da bi posneli prizor, kjer bi se Hypatia samozadovoljevala.

"Alejandru sem rekla, da bi morali posneti prizor, ko ona gleda zvezde in masturbira. Njena roka bi zdrsnila na stran, medtem ko bi na njenem obrazu lahko videli, da ji prija. A se ni strinjal s tem. Prosila sem ga, a se ni dal. Hotela sem izvedeti, kakšna je njena seksualnost, kam vse se nagiba, a ni uspelo," pravi igralka.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.