Prostor, kjer bi večina moških najraje seksala

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Moške so vprašali, kje bi najraje seksali. Odgovor vas lahko preseneti.
Oglej si celoten članek

Moški ne sanjajo o seksu na kuhinjskem pultu ali v spalnici. Raziskava, ki so jo izvedli pri Trojanu, je pokazala, da si kar 73 odstotkov moških želi seksa pod tušem. Kar 81 odstotkov tistih, ki so že seksali med tuširanjem, si želi tovrstno akcijo ponoviti. Nekaj več kot polovica teh je razkrila, da si partnerico pod tušem največkrat vzamejo poleti. 

Predstava o tem, da si moški želijo seksa na kuhinjskem pultu, se je izkazala za napačno. Več kot polovica jih je namreč odgovorila, da jim je ideja o seksu na mestu, kjer jejo oz. Se pripravlja hrana, manj privlačna od seksa pod tušem. Dobrih 62 odstotkov bi v primeru izbire med seksom na letalu in seksom pod tušem izbralo slednjega. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.