Prostovoljno na zdravljenje

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Catherine Zeta-Jones se ponovno zdravi za bipolarno motnjo.
Oglej si celoten članek

Catherine Zeta-Jones se že v drugo zdravi za bipolarno motnjo, o kateri je pred kratkim odkrito spregovorila: "Sem psihični bolnik, tega se ne sramujem." Da se je lepa igralka prostovoljno odločila za zdravljenje, je potrdil tudi njen tiskovni predstavnik: "Catherine je proaktivno odšla v zdravstveno ustanovo. Že v preteklosti se je zavezala, da bo z zdravljenjem nadaljevala in s tem svoje zdravje ohranjala v najboljši možni kondiciji."

Catherine se je za bipolano motnjo, ki jo spremljajo hude depresije in nihanje razpoloženja, prvič zdravila leta 2011. Njen bližnji prijatelj je izdal, da je igralka že nekaj časa želela nadaljevati z zdravljenjem, a je morala počakati na premor med različnimi projekti.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.