Provociranje na rdeči preprogi: Pokazale so preveč …

Foto: Profimedia beneški filmski festival Foto: Profimedia beneški filmski festival Foto: Profimedia beneški filmski festival Foto: Profimedia beneški filmski festival Foto: Profimedia beneški filmski festival Foto: Profimedia beneški filmski festival Foto: Profimedia beneški filmski festival Foto: Profimedia beneški filmski festival Foto: Profimedia beneški filmski festival Foto: Profimedia beneški filmski festival Foto: Profimedia beneški filmski festival
Beneški filmski festival je v polnem teku, a včasih se bolj kot o filmih govori o dogajanju na rdečih preprogah.
Oglej si celoten članek

Filmski festival v Benetkah je znan po dobrih filmih in bleščečih oblekah na večernih rdečih preprogah. Nekatere zvezde pa so šle v želji po večji pozornosti korak predaleč in so pred kamerami razkrile preveč … Se še spomnite, kaj se je zgodilo modni vplivnici Chiari Ferragni, ko je pozdravila direktorja festivala Alberta Barbero?
Več v galeriji ...

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 15:17 27. September 2021.

    Nič kaj niso pokazale..pa še to je milo rečeno,manj lepo.

  • 22:08 6. September 2021.

    prav nič niso pokazale preveč,kvečjemu premalo,jedva videla "joškico" :-))

  • 21:50 6. September 2021.

    Kaj pa je to estradnicam mal joškice pokazat ali pa stegno. Itak pa hlepijo po pozornosti in si jo na …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.