Prsi slovenske starlete čvrste kot žoge

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Prepoznate ta dekolte? O njem se je lani največ pisalo …
Oglej si celoten članek

Ivona Pavlovič, nekdanja tekmovalka Bara, je na Facebooku objavila fotografiji svojega bujnega oprsja in ob njih zapisala, da pogreša te čase. Prepričani smo, da je mislila počitnice s fantom, ki ga ima že nekaj mesecev.

Kot nam je avgusta lani povedala, svojega novega partnerja sicer pozna že dve leti, z njim pa je bila že prej v zvezi, a le za kratek čas. "Zdaj pa bova skupaj za vse življenje!“ je prepričana temnolaska, ki jo kmalu čaka nov lepotni poseg. Z odvečno maščobo iz drugih delov telesa si bo dala namreč povečati zadnjico.

 
xxx
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 11

  • 19:45 26. Januar 2016.

    "slovenske" in "starlete"

  • 14:51 26. Januar 2016.

    A to so starlete? Butaste kokoši z umetnimi joškami? Nisem vedel.

  • 14:31 26. Januar 2016.

    Mejduš, še ene ornk starlete nimamo v Sloveniji.<br />Tole ni nič, bo treba počakat na kaj bojšega.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.