Prstan z odpiračem za pivo

Foto: Žurnal24 Prstan za prave moške. Foto: Žurnal24 Prstan za prave moške. Foto: Žurnal24 Prstan za prave moške. Foto: Žurnal24 Prstan za prave moške. Foto: Žurnal24 Prstan za prave moške.
Res je, da večina moških ne želi nositi nakita, a kaj, če vam povemo, da boste s tem prstanom pri roki vedno imeli nožek in odpirač za pivo? No, potem bi pa že šlo, kajne?
Oglej si celoten članek

Priljubljeni švicarski noži so dobili modno konkurenco. Moški imajo lahko od zdaj svojo najljubšo igračko z nožičem in odpiračem za pivo ne le pri roki, ampak dobesedno na njej.

Prstan je narejen iz posameznih ploščic iz titana, ki jih skupaj povezujejo medeninaste zakovice, v sebi pa skriva kar pet pripomočkov – glavnik, dva noža, enega z ravnim in drugega z zaobljenim rezilom, žagico in odpirač za steklenice.

Moški, ki jih bo prstan navdušil, bodo zanj odšteli malo manj kot 290 evrov. Bi ga imeli?

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.