Prva fotografija Lamarja Odoma, odkar je bil hospitaliziran

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Sin nekdanjega košarkarja NBA, Lamar Morales Odom, je na svojem Instagram profilu objavil prikupen družinski selfie, na katerem lahko vidimo njegovega očeta prvič, odkar je vse od sredine oktobra v stalni zdravniški oskrbi.
Oglej si celoten članek

Sin nekdanjega košarkarja NBA, Lamar Morales Odom, je na zadnji dan prejšnjega leta, na svojem Instagram profilu objavil prvo fotografijo svojega očeta, odkar je bil nekdanji športni zvezdnik ekipe Lakersov najden na tleh bordela in hospitaliziran v sredini oktobra.

"Božič z mojim očetom. Na leto 2016. Blagoslovljeni."

Ob fotografiji, kjer lahko poleg najstnika vidimo njegovega očeta Lamarja Odoma (36) in sestro Destiny (17), je slednji pripisal: "Božič z mojim očetom. Na leto 2016. Blagoslovljeni."

Foto: Žurnal24 lamar odom

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nekdanji košarkar ekipe Lakersov ima oba otroka s svojo bivšo partnerico, Lizo Morales, s katero je bil v razmerju celih deset let. Lamar je uradno sicer še vedno poročen z zvezdnico resničnostnega šova Keeping Up with Kardashians, Khloe Kardashian (31), ki pa je trenutno v razmerju s košarkašem Jamesom Hardenom (26).

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.