Prva investicija Meghan Markle, njena stranka je Oprah

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Nekaj slastnih izdelkov je takoj poslala svoji sosedi Oprah Winfrey!
Oglej si celoten članek

Vojvodinja Meghan je denar vložila v podjetje Clevr Blends, ki prodaja kavne izdelke, "ki so polni čarobnih rastlin, s pomočjo katerih lažje premagujemo stres“.

Podjetje je na Meghan, aktivno filantropinjo, verjetno dober vtis naredilo tudi z najavo, da bodo del mesečnega dobička namenili boju proti nepravični razdelitvi hrane v Ameriki. Poleg tega je njihova embalaža iz recikliranega materiala.

"Ta naložba podpira strastno podjetnico, ki ob poslu daje prednost tudi izgradnji skupnosti,“ je svojo odločitev razložila Meghan in dodala: "Ponosna sem, da vlagam v njeno predanost pridobivanju ekoloških sestavin in ustvarjanju izdelkov, ki jih imam tudi sama rada, in celostno pristopa k dobremu počutju. Verjamem vanjo in verjamem v njeno družbo.“

Podjetje vodi Hannah Mendoza.

Meghan je nekaj izdelkov poslala svoji sosedi Oprah Winfrey, ki je nad napitki navdušena, še zlasti nad kurkumovo kavo. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Oprah (@oprah)

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 20:11 16. December 2020.

    Zapustil sem službo in zdaj. S tem preprostim spletnim delom na domu zaslužim 139 USD na uro 0d doma. zaslužim …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.