Prva razglasitev Jacksonove smrti

Foto: Žurnal24 Michael je imel več ljubic. (Foto: Flynet/JLP)
Na spletu se je pojavil zvočni posnetek trenutka, ko so reševalci kralja popa Michaela Jacksona razglasili za mrtvega.
Oglej si celoten članek

Dramatični telefonski klic na pomoč, ki so ga opravili reševalci, razkriva zadnje trenutke življenja Michaela Jacksona.

"Pacient je Michael Jackson, pop pevec. Nima utripa, ne diha. Ne odziva se. Poskušali smo ga oživiti. Neuspešno. Naredili smo vse, kar smo lahko. Tam bomo čez pet minut. Ni videti dobro. Ni videti dobro," je lahko razbrati glas na zvočnem posnetku.

Glas na posnetku naj bi pripadal losangeleškemu reševalcu, ki kliče v zdravstveni center v Santa Monico. Posnetek bi lahko uporabili kot nov dokaz v prihajajočem sojenju pevčevemu osebnemu zdravniku Conradu Murrayju, ki ga obtožujejo nenaklepnega uboja kralja popa.

Pristnost posnetka še vedno preverjajo, gre pa za prvi posnetek po smrti pevca 25. junija lani.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.