Prva ruska klinika za milijonarje

Foto: Žurnal24 Le zakaj bi se milijonarji zdravili skupaj z navadnimi smrtniki? Na "milijonarsk
Bogati Rusi se veselijo – v Moskvi so dobili prvo kliniko za milijonarje, ki bo ponujala zdravstvene storitve, ki jih je trenutno mogoče dobiti le v nekaterih klinikah na Zahodu.
Oglej si celoten članek

Moskovska klinika upa, da bo lahko tekmovala s tistimi na Zahodu in privabila ne le bogate Ruse, ampak tudi milijonarje iz drugih držav, če bodo svoj denar želeli zapraviti v Rusiji. Klinika je uradno opisana kot hotel s petimi zvezdicami in hkrati lahko gosti le petdeset petičnežev, ki bodo deležni individualnih storitev. Osebni programi bodo na voljo tudi posamezni družini ali skupini, klinika pa bo po potrebi v Moskvo pripeljala tudi vodilne tuje specialiste od koderkoli po svetu. Zaposleni na kliniki so se morali udeležiti posebnega izobraževanja.

V Rusiji v zadnjih letih število bogatašev ves čas raste, zato na kliniki upravičeno upajo, da bodo njihove postelje polno zasedene.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.