Prve fotografije 47-letne Cameron Diaz po rojstvu hčerke

Foto: Profimedia cameron diaz Foto: Profimedia cameron diaz Foto: Profimedia cameron diaz Foto: Profimedia cameron diaz
Fotografije zvezdnice so, odkar se je umaknila iz Hollywooda, redke.
Oglej si celoten članek

Cameron Diaz je v začetku leta presenetila z novico, da sta s soprogom, Benjijem Maddenom, postala starša hčerke Raddix. Igralka, ki se je kmalu po poroki z glasbenikom umaknila iz Hollywooda, o materinstvu pred leti ni razmišljala, to pa se je spremenilo, ko je spoznala svojo sorodno dušo. "Poroka z njim je bila najboljša stvar, ki se mi je v življenju zgodila. Imam najboljšega moža,“ je pred časom povedala svetlolaska. V zadnjih letih se je par neuspešno trudil za naraščaj. Zvezdnica je bila večkrat na umetni oploditvi, a na žalost nista imela sreče.

Kot namigujejo nekateri mediji, je zvezdnica zato najela nadomestno mamo, česar slavni par sicer ni potrdil. Tudi njuni prijatelji molčijo kot grob. "Veliko sta prestala. Cameron pravi, da je ta otrok čudež,“ je povedal vir. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 11:36 20. Januar 2020.

    Dosti boljše bi izgledala v njenih letih kot babica,ne kot "frišna" mama...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.