Prve fotografije Britney Spears po ločitvi, ni videti dobro ...

Foto: Profimedia britney spears Foto: Profimedia britney spears
Ujeli so jo pred restavracijo.
Oglej si celoten članek

Pred nekaj dnevi je odjeknila vest, da se pevka Britney Spears po enem letu ločuje od moža Sama Asgharija. Ločitev je po burnem prepiru zahteval Sam, ki naj bi ženi očital, da ga je varala. Od zvezdnice zahteva preživnino in povračilo sodnih stroškov.

"Kot vsi veste, sva se s Hesamom razšla. Šest let je dolga doba, malo sem v šoku ... A tukaj nisem zato, da bi vam podala razlago, saj se to nikogar ne tiče. Iskreno povedano, nisem več zdržala bolečine," je Brit pokomentirala dogajanje v svojem zasebnem življenju. "Predolgo sem se pretvarjala. Moj Instagram se zdi popoln, a to je daleč od resnice in mislim, da to vsi vemo. Rada bi pokazala čustva, solze in kako se v resnici počutim, a sem morala že od nekdaj skrivati svoje šibkosti," je še dodala in pomirila svoje oboževalce: "Počutim se dobro."

Pa se res? Paparaci so jo ujeli pri zapuščanju neke restavracije. Pevka ni bila videti najbolje. 

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.