Prve fotografije zvezdnice po sinovi smrti

Foto: Profimedia lisa marie presley Foto: Profimedia lisa marie presley Foto: Profimedia lisa marie presley
Hotel je zapustila v spremstvu sinovega dekleta.
Oglej si celoten članek

Lisa Marie Presley je v nedeljo izgubila 27-letnega sina Benjamina. Glasbenik si je sodil sam.

Tragedija se je zgodila po zabavi v njegovi vili. Njegovo dekle, Diana, je policistom povedalo, da ga je rotila, naj tega ne stori. "Bila je histerična. Govorila je: 'Ne morem verjeti, ne morem verjeti, da si je to naredil.',“ je Dianino vedenje po prihodu policije opisal očividec in dodal, da se je bala, da bi Benova družina za tragedijo okrivila njo.

Njen strah je bil odveč. Paparaci so mladenko, ki je bila s Keoughom v zvezi dve leti, ujeli pri zapuščanju hotela. Za roko jo je držala Benova mama Lisa.

Odnos med mamo in sinom je bil zelo tesen. V znak večne ljubezni sta si dala pred časom celo vtetovirati keltski vozel. "Tega fanta je oboževala. Bil je ljubezen njenega življenja,“ je povedal predstavnik družine. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.