Prve skupne fotografije vročega para

Foto: Profimedia Chris Evans, Lily Collins Foto: Profimedia Chris Evans, Lily Collins Foto: Profimedia Chris Evans, Lily Collins Foto: Profimedia Chris Evans, Lily Collins
Govorice, da sta Lily Collins in Chris Evans par, držijo! Golobčka so ujeli na zmenku v Los Angelesu.
Oglej si celoten članek

Golobčka sta se spoznala na zabavi revije Vanity Fair, ki vsako leto poteka po podelitvi oskarjev. "Zveza je še zelo sveža. Zabavata se,“ je o njuni ljubezni že pred časom povedal vir.

Za 33-letnikom sta sicer že dve odmevnejši zvezi. Od leta 2004 do leta 2006 je grel Jessico Biel, nato pa je svojo srečo kar dvakrat preizkusil pri Minki Kelly. Tudi Collinsova je imela slavne ljubimce. Nekaj časa je prijateljevala s Taylorjem Lautnerjem in Thomasom Cocquerelom, med njenimi fanti pa je tudi Zac Efron.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.