Prve slike nissana GT-R

Foto: Žurnal24 Nissan GT-R
Po številnih fotografijah, ki so jih naredili avtomobilski paparaci, so zdaj javnosti na voljo prave fotografije nissana GT-R.
Oglej si celoten članek

Specializirana avtomobilistična revija MotorTrend je že objavila fotografije težko pričakovane nissanove novosti, modela GT-R. Novi japonski športnik naj bi bil  kljub občutno nižji ceni enako hiter kot porsche 911 turbo. Med drugimi karakteristikami omenimo še pospešek – do 100 kilometrov na uro se avtomobil izstreli v 3,5 sekunde – najvišja hitrost pa je 309 kilometrov na uro.



Nissanovi "atleti" so pogosto igračke ljubiteljev uličnih dirk, še posebej na Japonskem in v ZDA. Njim je namenjen naslednji podatek, da nissan GT-R za prevožene četrt milje potrebuje vsega 11,7 sekunde.



Čeprav podrobnosti o avtomobilu še niso znane, lahko pričakujemo, da bo opremljen s 3,8-litrskim agregatom V6 z dvema turbopolnilnikoma. Manjkal ne bo niti atessa 4x4 pogon.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.