Prvi dami pripravlja kosilo za dva tisočaka

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Will in Jada Smith bosta gostila kosilo v čast Michelle Obama. Meni bo stal 2500 ameriških dolarjev oz. skoraj dva tisoč evrov.
Oglej si celoten članek

Foto: EPA Michelle Obama V hiši Willa Smitha je že skoraj vse pripravljeno za četrtkovo kosilo, ki ga zakonca Smith skupaj s Salmo Hayek prirejata za ameriško prvo damo Michelle Obama (na fotografiji levo). Kljub zvezdniškim gostiteljem pa je na prvem mestu še vedno varnost prve dame, zato je Willa obiskala lokalna policija in preiskala ter zaščitila posestvo.

Will bo povabljencem kosilo s predsedniško družbo dobro zaračunal. Meni bo namreč stal okroglih 2.500 ameriških dolarjev oziroma 1.922 evrov, če se bodo gostje želeli z Michelle tudi fotografirati, pa bodo morali seči še globje v denarnico.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.