Prvi fant za Lourdes

Foto: Žurnal24 Lourdes obiskuje otroško igralsko akademijo na Manhattnu. (Foto: Flynet/JLP)
Najstarejša hči Madonne odrašča. Pri trinajstih naj bi imela že prvega fanta, a mame Madonne to ne skrbi.
Oglej si celoten članek

Lourdes je Carla, tako naj bi bilo fantu ime, prejšnji mesec pripeljala na premiero filma Nine, sledili pa so še drugi zmenki. Madonne ne moti, da ima njena najstniška hčerka prvega fanta, saj naj ne bi šlo za nič pretirano resnega.
Pri trinajstih verjetno res še ne gre za usodno ljubezen, a kljub temu so bili nekateri presenečeni, saj je Madonna pri vzgajanju svojih otrok znana po izjemni strogosti. Pred leti je tako povedala, da svojim otrokom ne pusti gledanja televizije, z izjemo redkih filmov, branja revij in podobnih aktivnosti.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.