Prvi javni prepir J.Lo in njenega mladca

Foto: FameFlynet Pictures
Foto: FameFlynet Pictures
Jennifer Lopez in njen 25-letni ljubimec Casper Smart sta včeraj mimoidočim privoščila pravo predstavo – svoj prvi prepir v javnosti.
Oglej si celoten članek

Casper Smart je peljal svojo drago, Jennifer Lopez, na snemanje šova American Idol, vendar se njuna pot ni končala ravno najbolje. Parček, ki je skupaj pol leta, se je namreč po poti močno skregal, nakar je besna Jennifer iz kabrioleta izstopila brez pozdrava, Casper pa se je, ne da bi se še ozrl nazaj, odpeljal proč.

Kljub prepiru pa je zvezdnica le uro pozneje naravnost blestela na snemanju šova, v katerem sodeluje kot sodnica.

Čeprav se sicer pojavljajo različna ugibanja glede resnosti njune zveze, je J.Lo pred kratkim izjavila, da bi rada imela še kakšnega otroka. Mogoče s Casperjem? Pevka ima z nekdanjim soprogom Marcom Anthonyjem štiriletna dvojčka, Emmo in Maxa.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.