Prvi odziv Ellen DeGeneres: Voditeljica se je opravičila

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Po številnih obtožbah so sprožili notranjo preiskavo.
Oglej si celoten članek

Ellen DeGeneres preživlja težke čase. Najprej se je oglasilo več sodelavcev, ki pravijo, da voditeljica pred kamero nosi masko vedno nasmejane ženske, v resnici pa je pravi zmaj, s katerim je težko delati.

O strupenem ozračju v studiu je za Buzzfeed spregovorilo tudi 36 nekdanjih članov Ellenine ekipe, ki trdijo, da so nekateri vplivni producenti mlajše zaposlene in zaposlene nižjega ranga, "ki se niso počutili dovolj vplivne, da bi lahko spregovorili“, spolno nadlegovali. 

Obtožbe so letele predvsem na izvršnega producenta Eda Glavina, ki naj bi ga že odpustili. Warner Bros. obtožb ni komentiral, so pa po objavi vesti, da so sprožili notranjo preiskavo, podali izjavo za javnost, v kateri so zapisali, da upajo, da bodo s preiskavo dobili jasno sliko o dogajanju na delovnem mestu.

Ellen se je opravičila

Ellen se je na zadnje obtožbe odzvala. V pismu, ki ga je poslala zaposlenim, je poudarila, da je na prvem sestanku z vsemi člani ekipe izrazila željo, da bi bilo delovno okolje zanje kraj sreče, v katerem bi bil vsak spoštovan. "Nekaj se je očitno spremenilo in razočarana sem, da ni tako. Za to mi je žal. Vsak, ki me pozna, ve, da je to v nasprotju z mojim verovanjem in željami za šov.“

Ellen prevzema odgovornost za vse, kar se je dogajalo na odru in za kulisami. "Zaradi eksponentne rasti nisem mogla vsega preverjati in sem se zanašala, da bo vsak po mojih zahtevah opravljal svoje delo. Tega vsi niso naredili. To se bo sedaj spremenilo. Zagotavljam, da se kaj takšnega ne bo več zgodilo,“ je še zapisala v pismu.

Če želiš postati resničnostna zvezda, te priljubljeni YouTube kanal Joonglaa vabi, da postaneš YouTube zvezda in se prijaviš v šov Joonglaa star, v katerem je glavna nagrada pogodba z Joongloo v vrednosti 15 tisoč evrov, super video oprema in Huawei P40 Pro. 

Joonglaa star

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.