Prvi poljubi v Big Brotherju

Foto: Žurnal24 (Foto: POP TV)
Tekmovalci v slavni hiši Big Brother so končno popestrili dogajanje. Ponoči so se igrali igro resnica ali izziv, v kateri so Sandro izzvali, da Miša poljubi na usta.
Oglej si celoten članek

Maki, Zlatko, Mišo, Činč, Teja in Sandra so se ponoči kratkočasili z igro resnica ali izziv. Začel je Zlatko, ki je Sandro izzval, da poljubi Miša na usta. Ta se je naloge branila in dejala, da raje poljubi vse moške na čelo kot njega na usta.

 

Foto: Žurnal24 Mi%C5%A1o Sandra Big Brother

Zlatko ji je rekel, da mora v nasprotnem primeru izbrati resnico in odgovoriti na vprašanje, s koliko moškimi je že spala. Ker se je Sandri vprašanje zdelo preveč intimno, je raje sprejela izziv in se Mišu pridružila v postelji. Ta je smejoč čakal na njen poljub in ga končno tudi dobil. Zlatko je Sandri po opravljeni nalogi čestital za pogum.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.