Prvi posnetki Bizovičarjeve noseče Anele

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Govorica, da bo Lado Bozivočar spet očka, drži!
Oglej si celoten članek

V začetku februarja so odjeknila namigovanja, da voditelj Lado Bizovičar in njegova partnerka Anela Šabanagić pričakujeta drugega otroka. Informacijo smo poskušali pri Ladu preveriti, a je ni želel komentirati.

Trgovina Mali zakladi pa so sedaj na svojih družbenih omrežjih razglasili sodelovanje z lepo Anelo, ki je pred leti zmagala v modnem šovu Supermodel Slovenije. "Anela Šabanagić bo prav kmalu že drugič mamica. Pred meseci so se naše poti srečale in pričeli smo s skupnim projektom. Naše sodelovanje se je razvilo v pravo prijateljstvo in v veliko veselje nam je, da smo te, draga naša Anela, lahko spremljali v tem nepozabnem življenjskem obdobju," so zapisali ob videu, v katerem je nastopila visoko noseča manekenka.

Znani par se je sicer prvega otroka, hčerke, razveselil leta 2018.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 21:04 5. Maj 2021.

    Naši wannabe- ji se obnašajo kot najbolj znani hollywoodski zvezdniki. Za crknit hecno!

  • 14:13 4. Maj 2021.

    Je oglas temu osebku, morda plačal Hofer. ?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.