Prvi utrinki s snemanja slovenskega Survivorja

Foto: POP TV Survivor Foto: POP TV Survivor Foto: POP TV Survivor Foto: POP TV Survivor Foto: POP TV Survivor Foto: POP TV Survivor Foto: POP TV Survivor Foto: POP TV Survivor Foto: POP TV Survivor
Ekipa, ki snema slovensko različico resničnostnega šova Survivor, je uživala na otoku Matukad, v prelepem letovišču Gota Village, ki ga turisti ne morejo prehvaliti.
Oglej si celoten članek

Bele peščene plaže, lagune, jame, raznovrstno morsko življenje … Le kje bi našli lepše delovno mesto kot na Filipinih? Produkcijska ekipa, ki snema slovenskega Survivorja, se nad razgledom res ni mogla pritoževati. Na otoku Matukad so uživali v prelepi naravi, od napornih in dolgih dnevov in noči pa so si lahko odpočili v letovišču Gota Village. "Prva in edina izbira za snemanje mednarodnega televizijskega hita - resničnostnega šova Survivor,“ piše na spletni strani letovišča.

Tam, kjer bodo prebivali tekmovalci Survivorja, ki se bodo borili za 50 tisoč evrov, verjetno ne bo tako idilično … Kot smo izvedeli, so snemanja potekala na drugih lokacijah, kamor se je ekipa prevažala s čolni.

Šov na spored prihaja jeseni.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.