Prvič bodo podelili nagrade YouTuba

Foto: Youtube
Foto: Youtube
YouTube Awards 2013. V živo samo prek spleta – 3. novembra bodo podelili šest glavnih nagrad.
Oglej si celoten članek

Splet. Prve nagrade portala YouTube, ki jih bodo prenašali v živo prek spleta, bodo podelili 3. novembra v New Yorku. Prireditev bo vodil igralec Jason Schwartzman, Spike Jonze pa bo kreativni režiser. V 60-minutnem prenosu bodo podelili šest nagrad za videe, za katere so glasovali uporabniki YouTuba, v živo pa bo nastopilo tudi nekaj izvajalcev, kot so Lady Gaga, Eminem in Arcade Fire.

V kategoriji video leta so nominirani Epic Rap Battles of History (Barack Obama vs. Mitt Romney), Demi Lovato (Heart Attack), Girls' Generation (I Got a Boy), Justin Bieber & Nicki Minaj (Beauty and a Beat), Lady Gaga (Applause), Macklemore & Ryan Lewis (Same Love), Miley Cyrus (We Can't Stop), One Direction (Best Song Ever), Psy (Gentleman) in Selena Gomez (Come & Get It).

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.