Prvič po koncu zveze: Špela Grošelj se je oglasila

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Tako prebolevata zvezo.
Oglej si celoten članek

Konec aprila je odjeknila novica, da je pevka in voditeljica Špela Grošelj spet samska. Po petih letih se je končala njena zveza z nekdanjim vojakom in podjetnikom z Bleda, Gregorjem Poljancem, s katerim je lani nastopila v šovu Zvezde plešejo. 

Konec ljubezni je bil pravo presenečenje, saj sta veljala za srečen par – vsaj tako smo lahko sklepali iz njunih objav na družbenih omrežjih. "Ta za naju pomemben korak sporočava s skupno ekskluzivno izjavo, ki bo prva in zadnja na to temo. To je najina edina resnica in prosiva za spoštljiv ter korekten odnos,“ sta povedala za Suzy.

Magazin Špela Grošelj spet samska: Še pred enim tednom je Gregor objavil to

O tem, kaj se je zgodilo, oba molčita, lepo pa je videti, da se nista zaprla med štiri stene, ampak da tudi v teh časih, ki zanju zagotovo niso lahki, najdeta uteho v naravi. Ker sta oba športnega duha, nas to prav nič ne preseneča …

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 01:11 12. Maj 2020.

    Si želiš najti žensko za eno noč? Pojdi –– B­r­ed­h­ot­.­C­om

  • 12:42 11. Maj 2020.

    Pa vedno tista udarna fotka,ko jo prenaša kot osel na ramenih-ni mu bilo lahko....

  • 12:08 11. Maj 2020.

    Zakaj se že gre?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.